УВАГА! Шановні слухачі, наукові керівники та дослідники!!!
Національний центр “Мала академія наук України” оголошує про початок проведення ІIІ Всеукраїнського національного відбору Міжнародної молодіжної наукової олімпіади IJSO 2022!
Міжнародна молодіжна наукова олімпіада (International Junior Science Olympiad) є однією з найпрестижніших міжнародних олімпіад для школярів та входить до 12 провідних олімпіад, визнаних ЮНЕСКО.
Олімпіада IJSO передбачає комплексну теоретичну та практичну перевірку знань та навиків одночасно з трьох природничих дисциплін: фізики, хімії та біології.
До участі у ІІІ Всеукраїнському відборі запрошуються школярі віком до 15 років (народилися 1 січня 2007 року або пізніше), які володіють ґрунтовними знаннями одночасно з фізики, хімії та біології.
Усі учасники Всеукраїнського національного відбору будуть долучені до закритої спільноти, де отримають методичну та організаційну підтримку, а також матимуть змогу отримати сертифікати участі, дипломи переможців. А найкращі візьмуть участь у навчально-підготовчому таборі, де будуть визначені дванадцять переможців Національного відбору, які отримають право представляти Україну на міжнародному фіналі IJSO 2022.
Щоб стати учасником ІІІ Всеукраїнського національного відбору необхідно:
· з 30 січня до 30 березня 2022 необхідно зареєструватись за посиланням: https://form.jotform.com/220162203676044 для участі у відборі.
· Після реєстрації отримати електронний лист з унікальним посиланням на закритий Telegram-чат, де будуть розміщені всі подальші інструкції.
· 25 квітня пройти І етап відбору – онлайн тестування.
· До 10 травня отримати результати І етапу.
Детальніша інформація про умови та правила проведення ІІІ Всеукраїнського національного відбору – в офіційному листі, що додається, та за посиланням: http://man.gov.ua/ua/activities/ijso .
Контактна особа: Сікора Юлія Григорівна, методист обласного відділення МАН України